tiistai 18. syyskuuta 2012

Mökillä (osa I)















Sunnuntai oli kyllä aivan mahtava mökkeilypäivä! Aurinko paistoi ja ulkona oli +19°. Pitkästä, pitkästä aikaa tuli sellainen fiilis, ettei olisi malttanut laskea kameraa alas ollenkaan, kun oli niin paljon kuvattavaa. Saunottiin ja uitiin (!) sekä syötiin makkaraa ja vähän herkkuja. Miun elämään ei ole missään vaiheessa kuulunut säännöllinen mökkeily, eikä sitä oikein osaa kaivatakaan (varsinkaan kun miettii sitä punkkien määrää), mutta aina silloin tällöin on kyllä ihan mahtavaa päästä mökille!

Näitä kuvia on niin rutkasti, että piti puolittaa ne kahteen eri postaukseen. Myöhemmin tällä viikolla tulossa enempi luontopainotteisia kuvia.

2 kommenttia:

  1. Valo on kuvissasi tosi lämpöinen ja jotenkin iloinen! Fiilis on peräti nautinnollinen.

    En omista mökkiä, eikä suvullakaan ole sellaista. Joskus on vuokramökeissä oleiltu, erittäin vaatimattomissa ja luksusversioissakin, mutta ei oo mun juttu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Syysaurinko on kyllä jotain ihan mahtavaa, olisi vain enemmänkin tuollaisia päiviä. :)

    Meilläkään ei ole koskaan oikein kellään tutuilla ollut mökkiä, ja ollaan muutenkin enemmän ulkomaanmatkailija-sorttia, joten ei varmaan sopisi miullekaan sellaiset pidemmät mökkeilyt. Mutta nuo pikavisiitit on kyllä ihan mukavia!

    VastaaPoista

Kommenttisi on miulle tärkeä, kiitos! :)